افزایش بهرهوری آب، راه خودکفایی بسیاری محصولات کشاورزی
شریعتمدار گفت: در کشور ما از طریق بهرهوری عوامل تولید و بالا بردن بهرهبری آب میتوان در برخی محصولات کشاورزی مانند گندم به خود کفایی رسید.
مشاور عالی وزیر جهاد کشاورزی چالش آب را مهمترین مشکل در بخش کشاورزی عنوان کرد و گفت: مشکل آب بالاتر از مسئله کشاورزی است و باید همه به فکر بهرهوری آب باشیم که در این صورت مشکلات زیستمحیطی و اقتصادی در آینده کمتر میشود.
به گفته شریعتمدار، مساله آب یک حوزه فرا بخشی و فرا وزارتخانهای است و باید نظام و کل کشور به فکر این مشکل باشد و مشکل بهرهوری آب باید به هر شکلی ساماندهی شود.
منبع عکس ایرنا
ادامه مطلب ...
سموم شیمیایی چگونه بر سلامت انسان تاثیر می گذارند؟
سموم شیمیایی با تغییر سرعت فعالیت های مختلف بدن، افزایش آنها ( افزایش تپش قلب و تعریق) یا کاهش آنها (توقف کامل تنفس) عمل می کنند. مثلا افرادی که در معرض حشره کش مالاتیون قرار می گیرند دچار تعریق و تعرق زیادی میشوند این پدیده در اثر یک سری از رخدادهای فیزیولوژیکی در بدن اتفاق می افتد که به عنوان پاسخی به مواد شیمیایی وارد شده در بدن است.
در نتیجه :
1- این تغییر بیوشیمیایی به تغییر سلولی می انجامد (افزایش فعالیت عصبی)
2- تغییر سلولی موجب تغییرات فیزیولوژیکی می شود که علائم مسمومیت مشاهده یا در سیستم های فیزیولوژیکی خاص بدن ( اندام ها یا دستگاه های بدن ) احساس می شود.
منبع مطلب و عکس: ویکی پدیا(اینترنت،گوگل)
1- میوه ستاره : این میوه در هند و سریلانکا و اندونزی میروید. طعم آن مثل کیوی و آناناس و سیب شیرین است و از جمله میوههای سرشار از ویتامین سی به شمار میرود.
2- .مانگوستین: زادگاه اصلی این میوه اندونزی است. طعم آن ترش و دارای عطری بسیار خوشبو است و گفته شده از جمله میوههای ضدسرطان به شمار میآید و دارای فواید بسیار زیاد است.
3- دریان: زادگاه اصلی این میوه برونئی و اندونزی و مالزی است. به دلیل اندازه بزرگ آن به ملکه میوهها معروف است. این میوه دارای بوی بسیار بدی است، به همین دلیل استفاده از آن در اماکن عمومی ممنوع است، اما طعم آن شیرین است.
منع مطلب و عکس:sara.jamejamonline.ir
غذای ارگانیک چیست؟
غـذاهـای ارگـانـیک به غذاهایی اطلاق می گـردد کـه بـدون اســتفاده از آفـت کش ها و علف کش هـای مصـنـوعــی و ارگانیسمهای اصلاح شده ژنتیک تولید شده باشند.
1- خـاک ایمن: حداقل از 3 سال قبل از برداشت محصول، زمـین زراعــی نبایستی با آب فاضلاب آبیاری شده باشد. خاک نیز باید عاری ازاملاح سرب و کلراید پتاسیم باشد.
2- عدم اصلاح سازی
3- ذخیره سازی و انبار مجزا: محصولات ارگانیک باید از محصولات غیر ارگانیک تفکیک شده و بطور جداگانه نگه داری شوند.
4- عدم استفاده از مواد شیمیایی مصنوعی: عدم استفاده از ترکیبات شیمیایی مصنوعی نظیر کودهای شیمیایی، آفت کشها، حشره کشها و علف کشها. (از 3 سال قبل از برداشت محصول)
منبع: خبرگزاری مهر
1- حیوانات میبایستی حداکثر از روز دوم تولد به روش ارگانیک پرورش یافته باشند.
2- خوراک ارگانیک: تغذیه دام و طیور باید 100 درصد از خوراک ارگانیک بوده باشد.
3- هیچگونه آنتی بیوتیک و هورمون نباید استفاده شود.
4- حیوانات چرنده بایستی از مرتع مناسب برخوردار باشند. هر حیوان باید از سرپناه، آب سالم، رژیم غذایی متعادل، هوای تازه، نور مستقیم آفتاب و فضای کافی برای حرکت برخوردار باشد.